Ons werk

Zie hieronder een overzicht van projecten die wij succesvol hebben afgerond voor onze klanten.

Villa Eersel

Deze villa is gerealiseerd aan de Hazestraat in Eersel en is een ontwerp van Joost van de Zanden uit Bladel. Enkele eyecatchers van deze woning zijn wel de stenen die hier toegepast zijn en de zinken kap.

 

Berkt Veldhoven

Deze tweekapper is een onderdeel van een project dat in eigen ontwikkeling is uitgevoerd aan de Berkt 92 t.m. 100 Deze woningen zijn energie  neutraal voozien van een water-water warmtepomp i.c.m. 29 zonnepanelen en zijn levensloopbestendig gebouwd.

 

Heike Veldhoven

Borghoutspark Veldhoven

Eigen ontwerp van een aanbouw bij  een traditionele woning waarbij oude elementen met grote overstekken werd gevraagd door de principaal.

Kapteijnlaan Veldhoven

 Deze carport is gebouwd met een stalen UNP dakrand wat een mooie industriële uitstraling geeft. De achterwand is bekleed met Western Red Cedar planken met een luchtige opening naar het achterland

 

Markt Eersel

Met de opdracht van deze renovatie/aanbouw werd me gevraagd om een voormalig bankgebouw om te zetten in 2 appartementen met daaronder commerciële ruimten. Hier is gekozen om de aanbouw in zink te realiseren en de bestaande hoofdmassa op dezelfde wijze goed te herbouwen

Vennikerhei Veldhoven

Het doel van de aanbouw was een praktijkruimte te creëren. Mede door deze aanbouw en interne aanpassingen is er een ook een goede toegang ontstaan zonder dat de privé gedeelte aangetast werd.

Hoornven Veldhoven

Dit project zijn 5 vrije sector wonigen en is in eigen ontwikkeling i.c.m. buro Saanen&Knoups uit Budel gerealiseerd aan de Noordrand in Veldhoven.

 

Burcht Veldhoven

Bij deze kleine moderne tweekapper is een strakke aanbouw gerealiseerd met kunststofkozijnen waardoor de plattegrond veel meer mogelijk mogelijkheden heeft gekregen.

 

Munter Veldhoven

Het betreft hier een uitbreiding van de plattegrond van een bungalow. De bedoeling was de leefruimte meer te betrekken bij de tuin. Dit is gerealiseerd d.m.v. 2 schuifpuien te monteren tegen de tuinkant.

Villa Veldhoven

Deze woning is gebouwd aan de Kromstraat 43. De excentrieke architectuur is te danken aan de vorm van het bouwperceel, smal en lang. We moesten hier een woning ontwikkelen waarbij we boven wel ruimte moesten behouden, vandaar de keuze voor een lessenaarskap.