OVER BEVERCO

Beverco BV heeft zich de afgelopen jaren weten te ontwikkelen tot een solide en betrouwbaar bouwbedrijf. Mijn toegevoegde waarde voor  u bestaat uit een ruime expertise en een meedenkend vermogen. Wij gaan zo ver om  eventueel voor u de bouwkundige tekeningen te vervaardigen en het vergunningstraject te begeleiden. Het voordeel is een aanspreekpunt en efficiëntie, kostenbesparing tijdens de ontwerpfase en later in de bouwfase.

 

Efficientie & kostenbesparing

Met een ruime expertise en een een meedenkend vermogen bieden wij toegevoegde waarde aan uw project.  Om moeite te besparen vervaardigen wij de bouwkundige tekeningen en begeleiden wij het vergunningstraject.. Dankzij deze klantgerichte aanpak beschikken wij over meerdere tevreden referenties van diverse nieuwbouwprojecten en verbouwingen van groot en klein formaat. 

Met een sterk vast team allround vaklieden en gedegen onderaannemers staan wij graag klaar voor uw project!

Bouwvergunning

De laatste jaren zijn de regels m.b.t. nieuwbouw en aan- en verbouw nogal gewijzigd door de wet WaBo, waardoor de  omgevingsvergunning (vroegere bouwvergunning) afgegeven wordt.

In een groter aantal gevallen dan voorheen, is er ook geen omgevingsvergunning meer nodig.

Wanneer we in de initiatieffase worden betrokken bij de bouw en/of verbouwplannen willen we graag die check kosteloos voor u doen.

Meer vragen hierover?